вівторок, 19 липня 2016 17:54

На воді заробляють по 300 гривень на годину

На воді заробляють по 300 гривень на годину

Кияни влітку заробляють на пляжах. Перевозять людей на відлюдні острови з міських пляжів. У вихідні дні заробітки сягають по 300 гривень на годину. За день можуть заробити кілька тисяч. Про це розповідає студент Віталій.

"Підробляти на перевезенні туристів почав наприкінці червня. Тоді з друзями пішли відпочивати на пляж. Виявилось усі безкоштовні пляжі зайняті, а на платні йти дорого. Але побачили. Що є люди, які возять на інший берег річки. Там здавався чистіший пісок і краща вода. Перепливли і собі з друзями, виявилось то нудистський пляж. Туди чимало їде охочих", - розповів Віталій.

Човнярі беруть із кожного по 15 гривень. У човен за раз беруть п'ятеро людей. Іншого берега дістаються за п'ять хвилин, гребуть веслами.

"Човни старі, переважно усі дерев'яні. Я купив надувний і собі всівся на перевезення. У будні виганяють чоловіки, які цим заробляють постійно, а у вихідні ні, - каже студент. - Людей чимало. На острові з боку Гідропарку збирається черга. За годину можна спокійно перетнути річку 6-8 разів за годину і заробити не менше 300 гривень. За вихідні повністю окупив вартість човна"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Збільшили середню зарплату для нарахування пенсій

Зараз ви читаєте новину «На воді заробляють по 300 гривень на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути