Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2016 17:25

Кияни заробляють на оригінальних шкарпетках
7

Сімейний бізнес на шкарпетках може стати прибутковим. Про це Gazeta.ua заявила власниця бізнесу Катерина Мельниченко. Вони разом з чоловіком та подругою створили торгову марку "LoveMySocks"

"Десять років тому в Сполучених Штатах побачила величезні магазини в яких продавали лише шкарпетки. Вони були яскраві і дуже різноманітні, від шкарпеток у вигляді зайчиків до дорогих шовкових шкарпеток. Цей магазин мене вразив, захотілося і собі мати щось подібне", - каже Катерина.

У справу подружжя вклало 100 тисяч гривень. Гроші пішли на розробку дизайну і оплату першої партії шкарпеток, створення інтернет-магазину, дизайн та друк упаковки, етикеток.

"Вкладені гроші окупилися за пів року. Ми їх повернули назад в бізнес, в розробку і запуск нових моделей. Дуже успішним став запуск слідів, які вдягали під літні туфлі ."

Першу партію було важко продати.

"Ми розраховували, що шкарпетки будуть купувати через сайт. За місяць нічого не продали. Потім почалися виставки, на яких продавалися товари українських дизайнерів. Саме там у нас почалися продажі, - каже Катерина. - Одні з улюблених моїх шкарпеток — зелені в горошок. Чоловікові улюблені — фіолетові з жовтим. Але, найбільше ми продали патріотичних шкарпеток — блактино- жовтих.

Шкарпетки найкраще продаються у грудні. Їх беруть на подарунки комплектами. А з липня по вересень продажів майже нема. Пара шкарпеток коштує від 49 до 89 гривень.

Читайте також: Шкарпетки з Мона Лізою одягають під сандалі

Зараз ви читаєте новину «Кияни заробляють на оригінальних шкарпетках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути