вівторок, 28 лютого 2017 03:26

Керівництво "Дельта Банку" підозрюють у розкраданні 1,7 млрд грн

Керівництво "Дельта Банку" підозрюють у розкраданні 1,7 млрд грн

Голові ради директорів "Дельта Банку" Олені Поповій і ще трьом особам вручили підозру в розкраданні 1,7 млрд гривень коштів банку. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.

"У зоні уваги слідства підписання завідомо збиткових для Дельта банку договорів, за якими 150 млн доларів було перераховано зловмисниками на підконтрольні підприємства", - уточнив генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали банки, чиї клієнти найчастіше судилися з НБУ

"Родзинка банкірів - виведення грошей на ТОВ "Бонні і Клайд" з подальшою втечею всіх аферистів за кордон", - повідомив Луценко.

Нагадаємо, ПАТ "Дельта Банк" був визнаний неплатоспроможним 2 березня 2015 року, тоді ж була введена тимчасова адміністрація. Рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідації ПАТ "Дельта Банк" Нацбанк прийняв 2 жовтня 2015 року.

Київський апеляційний адміністративний суд 31 серпня 2016 року підтвердив правомірність та законність прийняття Національним банком рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідації ПАТ "Дельта Банк".

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Дельта Банку" підозрюють у розкраданні 1,7 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути