середа, 25 травня 2016 13:43

Кабмін обмежив підстави для огляду на митницях

Кабмін обмежив підстави для огляду на митницях

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 25 травня ухвалив постанову, що обмежує перелік підстав для огляду товарів на митницях, дозволяє скасувати так звані "податкові білочки", які чинять тиск на експортерів горіхів і сільськогосподарської продукції.

Про це повідомляє УНІАН.

"Ухвалення постанови дасть змогу уникнути недостатньо обгрунтованих рішень щодо проведення огляду товарів і транспортних засобів, що сприятиме запобіганню несумлінному ставленню до вітчизняних виробників і зростанню експорту", - сказав міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Гройсман взявся за горіхову мафію

На думку уряду, проблема з експортом стосується не лише горіхів, а й цілого ряду сільськогосподарської продукції, яка вирощується населенням.

Нагадаємо, з початку травня керівництво держави говорить про "горіхову мафію". Через прогалини законодавства українські чиновники перешкоджають експорту горіхів та іншої сільгосппродукції, вирощеної або зібраної у приватних господарствах або заготівельниками.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін обмежив підстави для огляду на митницях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути