Ексклюзиви
понеділок, 06 листопада 2017 16:27

Що таке ПАММ?

Що таке ПАММ?

Що таке ПАММ?

Інвестування в ПАММ-рахунки є одним з найбільш вигідних інструментів отримання прибутку. Даний сервіс дуже популярний завдяки високій прибутковості, мінімізації ризиків за рахунок власного контролю інвестицій та простоті управління.

ПАММ-рахунок є професійним типом рахунку, що включає в себе кошти Керуючого і необмежені фінанси Інвесторів, сегрегованих у загальному рахунку.

Довірче управління вигідне всім учасникам ПАММ. Розподіл прибутку відбувається автоматично, пропорційно до часток учасників, згідно з офертою, що виключає ризики невиконання зобов'язань для всіх учасників. Крім прибутку, Керуючий отримує можливість розкрити потенціал своєї Торгової Стратегії за рахунок коштів інвесторів. Інвестор, у свою чергу, отримує пасивний дохід, не беручи участі в торгівлі і без необхідності постійного моніторингу ринкових ситуацій.

Основою будь-якого ПАММ-рахунку є оферта. Кожен інвестор може вибрати собі необмежену кількість ПАММ-рахунків, спираючись на свою інвесторську стратегію.

Попередження про ризик: Ви повинні знати, що при маржинальній торгівлі існує ймовірність того, що Ви можете втратити все або деяку частину Ваших початкових інвестицій, втрата яких може вплинути на Ваш фінансовий добробут. Інтернет-торгівля включає в себе додаткові ризики, в тому числі можливі і неторгові ризики. Будь ласка, уважно вивчайте інформацію даної сфери, перед прийняттям будь-якого визначального рішення.

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Що таке ПАММ?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути