Ексклюзиви
вівторок, 25 листопада 2014 15:41

ГПУ знайшла понад $400 тисяч у чиновника Міноборони

ГПУ знайшла понад $400 тисяч у чиновника Міноборони
Фото: uaport.net

Під час обшуку банківської скриньки колишнього директора Департаменту держзакупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України виявили та вилучили 420 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"24 листопада 2014 року слідчим Головної військової прокуратури за участі співробітників УБОЗ ГУ МВС України в Київський області проведено обшук індивідуального сейфу (банківської ячейки), який використовувався колишнім директором Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України", - йдеться в повідомленні.

Екс-чиновнику оголошено про підозру у замаху на злочин та зловживанні владою або службовим становищем, та застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Ім'я затриманого не називається. Триває досудове розслідування.

Як відомо, 14 листопада Генпрокуратура оголосила про обшуки у чиновників Міноборони. Вони підозрюються у зловживаннях під час закупок для армії.

22 листопада Генпрокуратура повідомила про арешт колишнього директора департаменту закупок Міноборони. Наразі його утримують під вартою. Екс-чиновнику визначили заставу у розмірі 16 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ знайшла понад $400 тисяч у чиновника Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути