Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2015 13:01

Єврокомісія хоче втричі збільшити гуманітарну допомогу для України

Єврокомісія хоче втричі збільшити гуманітарну допомогу для України
Фото: 112.ua

Європейський Союз висловлює стурбованість ескалацією ситуації на сході України і має намір збільшити обсяги гуманітарної допомоги. Про це повідомила прес-служба Верховної Ради за результатами зустрічі єврокомісара з питань гуманітарної допомоги та управління в кризових ситуаціях Христоса Стиліанидеса і голови Верховної Ради Володимира Гройсмана, передає Інтерфакс-Україна.

"Європейський Союз засуджує ті атаки, які відбулися в Україні, і ми глибоко стурбовані ескалацією військової напруженості на сході України. Єврокомісар також повідомив, що Європейська комісія має намір потроїти обсяги гуманітарної допомоги Україні", - наголошується в повідомленні.

Стиліандис підкреслив, що ЄС готовий надавати допомогу українським громадянам на тих територіях, де вона найбільше потрібна.

Гройсман, у свою чергу, висловив подяку за надання гуманітарної допомоги Україні. Він зазначив, що головне завдання - "зупинити агресора, який створює нам проблеми, і ми їх вирішуємо, в тому числі з допомогою Європейського Союзу".

Зараз ви читаєте новину «Єврокомісія хоче втричі збільшити гуманітарну допомогу для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути