вівторок, 08 листопада 2016 17:37

Чому українці купують нерухомість за кордоном

Чому українці купують нерухомість за кордоном
Cita

Українці купують нерухомість за кордоном, щоб зберегти гроші. Найбільше цікавляться квадратними метрами у Туреччині, Болгарії, Грузії та Іспанії. Про це розповів у коментарі Gazeta.ua експерт з нерухомості Олександр Атлас.

"Найбільше купують нерухомості в Туреччині, Іспанії, Болгарії, Грузії, Греції та Чехії. У цих країнах купують нерухомість, щоб зберегти та примножити капітал. Купують будинки, квартири чи апартаменти. Інша категорія покупців - ті, хто купує нерухомість для відпочинку. В Україні немає якісної курортної нерухомості", - коментує Олександр Атлас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 9-річному офісному недобуді продаватимуть квартири

У Болгарії, Туреччині квадратний метр коштує від 700 до 1,2 тис. євро. В Іспанії та Греції за "квадрат" платять близько 2 тис. євро. У грузинських новобудовах ціна за квадратний метр коливається від 700 до 1 тис. євро. Найбільше цікавляться апартаментами. Прибирання, оренду й обслуговування апартаментів на себе бере керуюча компанія. Таке житло розташоване у великому комплексі з розвиненою інфраструктурою - басейнами, крамницями, ресторанами, дитячими та спортивними майданчиками.

"У Польщі найчастіше купують квартири ті, хто вчиться, працює або має бізнес там. В основному це жителі Західної України. Іноземці українською нерухомістю майже не цікавляться", - зауважує Атлас.

Серед іноземців українці та німці найактивніше скуповують нерухомість у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Чому українці купують нерухомість за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути