Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2016 10:21

CEO PrivateFX Олександр Биков підвів підсумки та утік із посади

 

Як анонсувала Gazeta.ua в своїй вчорашній публікації, Головний виконавчий директор групи компаній PrivateFX, Олександр БИКОВ звернувся до шановної аудиторії і підвів підсумки 2016 року в своєму передсвятковому зверненні до клієнтів компанії.

СЕО PrivateFX, Олександр БИКОВ в своєму відео-зверненні (на 1 хвилині 04 сек. відео) вперше озвучив актуальну поточну кількість Клієнтів компанії.

ЦИТАТА:

Олександр БИКОВ (01 хв. 04 сек. Відео):

"Нам вдалося досягти дуже непоганих результатів. У першу чергу, ми змогли консолідувати нашу Клієнтську базу. В даний момент вона перевищує 25 000 (двадцять п'ять тисяч) активно торгуючих Клієнтів".

Між іншому, не будемо більше розкривати весь зміст цього "епохального" відео, тому пропонуємо вам, шановні наші читачі, дізнатися все самому, так би мовити, з перших вуст.

Чого вдалося досягти, що ще належить зробити і що очікує клієнтів компанії в році прийдешньому, дивіться в офіційному відео від Головного виконавчого директора групи компаній PrivateFX, Олександра БИКОВА:

Зараз ви читаєте новину «CEO PrivateFX Олександр Биков підвів підсумки та утік із посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути