понеділок, 26 грудня 2016 09:30

Бізнес на супах принесе швидкий дохід
6

Бізнес на здоровому фастфуді — супах у пляшках розпочав торік киянин Тимур Близнюк. Новий тренд у формат здорової їжі – відкрито.

"Ідея прийшла спонтанно. Завжди мав проблему чим перекусити на робочому місці. Щоб це було водночас смачно,зручно і корисно, - розповідає Тимур.Власник TM Souperia та TM SoupToGoСвоєю ідеєю про відкриття закладу нового формату поділився з своїм товаришем, Олександров, який погодився стати партнеров та почав допомогати у втіленні проекта в життя.

Такого в столиці ще не було.

Презентація супів Souperia відбувся у День Києва на Софійській площі столиці. Хлопці запропонували відвідувачам меню з п'яти супів: гаспаччо, сирний, авокадо, полуниця, ківі. Причому крем-супи подавалися людям в фірмових баночках з харчового пластику.

"Нас підвела погода, два дня дощило. Але цікаво було спостерігати за позитивною реакцією людей. Люди були в захваті. Часто відвідувачі думали, що їм пропонують смузі. Але ми акцентували, що це суп, адже ні льоду, ні зайвої води туди не додавали. І люди буквально після першого ковтка відчували різницю", — розповідає Олександр. - Ми змогли продати за два дні близько 200 порцій, хоча очікували 300-350. Потім ми пропонували наші супи вже на інших міських святах. За весь час критики на адресу супів не було, хіба що хтось сказав, що страва гостровата. А інші підприємці намагалися нас копіювати. Це ми вважаємо перемогою — значить, ідея вдала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як додатково заробляють на олів'є у банках

Після вдалої спроби вирішили відкрити свою справу в торгівельному центрі "Караван"у Києві. В Суперії ми використовуємо лише професійне високотехнологічне обладнання, "Ми намагаємося робити найкращий європейський продукт котрим можуть пишатися Українці"

"Зараз в меню Souperia представлені 8 супів: гаспаччо, сирний, з лососем, гарбузовий, французький цибулевий, з болгарського перцю, грибний, шафран (від 50 гривень за порцію). Можна спробувати 5 сендвічів — з лососем, баликом, зеленню і яйцем, яблуками і сиром брі, "Бостон" (з зеленню). Середній чек в Souperia тягне на 100 грн. "Це доступний обід, адже можна замовити тільки суп — порція важить 300 гр. А можна перекусити клаб-сендвічем — порція становить близько 250 гр. Такого обіду вистачає на півдня, на собі перевірено", — розповідає Олександр.

TM Souperia – це нове направлення у форматі швидкої та здорової їжі.

"Ми робимо цей проект для людей, щоб нові тренди з'являлись в першу чергу в Україні, та стали трендом для Українців".

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на супах принесе швидкий дохід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути