Ексклюзиви
вівторок, 03 травня 2016 16:06

Бізнес на нічниках окупився за місяць
5

Бізнес на нічниках досить вигідний. Нічників бракує в магазинах електротехніки. Про це Gazeta.ua розповів власник бізнесу Михайло Дорощук.

"Коли в нас народився син ми зрозуміли, що нам потрібен нічник. Годувати немовля незручно в повній темряві. Світло ноутбука чи телефону теж не підходить. Я обійшов усі магазини, вивчив ціну на нічники. Китайські з дешевого пластику коштували 350 гривень, дорогі професійні відомих брендів від тисячі гривень. Я поставив ціль зробити нічник середнім по ціні не дорожче 500 гривень із якісного матеріалу"

Нічники зробили з дерева. Дизайн придумали з дружиною.

"За основу взяли вільху і сосну. Знайомого дизайнера попросили аби він намалював дизайн. Вибрали 2 дизайнерських малюнки, ще 4 зробили самі. Одразу їх запатентували та створили торгову марку Creative Light. З самого початку був націлений на продаж через сайт. Сам його зробив. Знаюся у цій сфері добре"

У бізнес вклали 12 тисяч гривень.

"За місяць повернув усі вкладені гроші, найкращі продажі були у грудні, тоді отримали подвійний дохід. Найбільше замовників серед кияни, є також замовлення з Одеси, Дніпропетровська, Харкова та Західної України".

Асортимент постійно поновлюється, зараз бізнесмени мають 40 нічників, будиночок нічник і креативні світильники з мотузок.

"Найкраще продаються світильники-лисички та козлики. До свят робимо тематичні з великоднім кроликом, з серцем. Добре беруть такі на подарунки дітям. Вони підходять для дітей з 2 до 5 років, - каже Михайло. - Рекламуємось в соціальних мережах та на сайті. Пробували проводити акції, але зрозуміли що цього робити не варто. Це занижує ціну товару, а користі приносить мало. Щодня продаємо по 2 світильники, в місяць близько 200-250 штук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квадратний метр ресторану обійдеться в $2 тисячі - ресторатор про особливості бізнесу

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на нічниках окупився за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути