Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 11:10

Автомат з продажу шкарпеток окупиться за кілька днів

У Києві встановили перший в Україні шкарпеткомат. Автомат із продажу шкарпеток продає одразу по 2 пари. Можна вибрати колір, малюнок шкарпеток. Пара коштує 50 грн. Ціна на шкарпетки в автоматі нижча, ніж при замовленні в інтернеті. Там шкарпетки продають від 50 до 220 гривень за пару. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів Філіп Літвінов, керівник компанії Sammy Icon, яка встановила шкарпеткомат.

"У світі через автомати продають різні товари, не тільки продукти харчуваня. Вирішили купити автомат, що продавав би шкарпетки. Важко було знайти машини, які підходили б під формат шкарпеток. Нелегко було їх потім налаштувати. В шкарпеткомат поміщається 150 пар шкарпеток. Цей спосіб продажу має бути яскравим і вдповідати духу фірми. Заряджаємо автомат раз на 2-3 дні. Акційна ціна діятиме до Нового року", - говорить Літвінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Продаємо через соцмережі. Відправляємо замовлення поштою"

  gazeta.ua
gazeta.ua

У шкарпеткоматі продають дизайнерські шкарпетки. Такі автомати не складають конкуренції магазинам, вважають бізнес-консультанти.

"Автомати конкурують не зі звичайними крамницями, а з інтернет-магазинами. Дизайнерські шкарпетки найчастіше купують через інтернет. Доводиться платити за доставку, чекати на замовлення. Тому автомат - зручне рішення. Коштує він відносно недорого. При хорошій рекламі окупиться за кілька днів", - говорить бізнес-консультант Остап Павлюк.

Автор: gazeta.ua
 

За його словами, автомат може окупитися за кілька днів.

"Автомат можна не купувати, а взяти в оренду. Через автомати взимку вигідно продавати недорогі шапки, шарфи, рукавички чи будь-який інший одяг за невелику ціну. Ще одна функція автомату - це додаткова реклама марки одягу", - розповідає Остап Павлюк.

Автор: gazeta.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Автомат з продажу шкарпеток окупиться за кілька днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути