четвер, 24 квітня 2014 10:20

Астролог заробляє 5 тисяч щомісяця, складаючи індивідуальні гороскопи

Астролог заробляє 5 тисяч щомісяця, складаючи індивідуальні гороскопи
Фото: telegraf.com.ua

Близько 5 тисяч гривень за місяць на індивідуальних гороскопах заробляє астролог Віктор Давидов із Києва.

"Гороскоп на рік розписую за 400 гривень, - розказує Давидов. – Маю по 10-12 замовлень у місяць. Більше не беру, бо на це треба багато часу. Астрологія – це хобі. Решту часу працюю на фірмі свого брата. Людей найбільше цікавить, як складеться їхнє особисте життя: коли вони вийдуть заміж чи одружаться, народять дітей чи отримають спадок".

За словами астролога, клієнти також часто запитують, коли краще шукати роботу, відкривати бізнес, брати кредит чи класти гроші на депозит, лягати на операцію чи починати курс ін'єкцій.

"Для кількох замовниць навіть розписую, у які дні краще робити нову стрижку, записуватися на татуаж чи манікюр, сідати на дієту, - розказує Давидов. - Буває, жінка записується у фітнес-центр і мордує себе голодом, а бажаного результату, тобто ідеальної фігури, так і не досягає. Значить не тоді почала займатися фітнесом чи обмежувати себе в їжі. Хочемо ми того чи ні, але ми залежимо від зірок, від того, під яким знаком зодіаку народилися і навіть у який рік за китайським календарем".

За гороскопами звертаються як домогосподарки, так і співаки, бізнесмени і політики.

"Дехто питає, скільки років він проживе, - каже астролог. – Я бачу, скільки триває життєвий шлях людини, але ніколи не говорю про це замовнику. Тоді нема сенсу жити. Ця тема для мене табу. А от застрахувати від нещасних випадків завжди стараюся. Бачу, коли людині не варто вирушати у дорогу. Одна замовниця, дружина київського бізнесмена, збиралася летіти у Париж на якусь виставку. Я побачив, що в дорозі вона може покалічитися. Вмовив перенести поїздку. Її колега у гороскоп не повірила і полетіла. З аеропорту зателефонувала, хвалилася, що долетіла без проблем. Але по дорозі до готелю потрапила в аварію. Три тижні лежала в лікарні".

Найбільше замовлень має перед Новим роком.

"Гороскопи у мене замовляють на подарунки знайомим, - розповідає Віктор. - Для більшої точності я повинен знати рік, день і навіть годину народження людини. Не кожен володіє такою інформацією. Але я можу відновити її через інші важливі події у житті людини – наприклад, весілля, народження дитини чи розлучення".

Зараз ви читаєте новину «Астролог заробляє 5 тисяч щомісяця, складаючи індивідуальні гороскопи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути