вівторок, 04 жовтня 2016 19:09

Акція від PrivateFX "Збери літери - отримай гроші" б'є рекорди по популярності

Кілька слів про саму акцію, про її правила, переваги, можливості, а також покроковий алгоритм для бажаючих взяти участь

Ви коли-небудь уявляли собі, що за просте збирання букв можуть платити і платити хороші гроші: від 5000 до 10000 доларів? Якщо навіть не уявляли, то така можливість заробити вже з'явилася і йде повним ходом. Багато клієнтів PrivateFX уже отримали такі гроші в ході акції. Акція від брокерської компанії PrivateFX "Збери літери - отримай гроші" відразу зі свого старту почала бити рекорди по популярності. Дізнавшись про акцію, ряди бажаючих відразу захотіли прийняти в ній участь, щоб відносно легко і швидко заробити цілком чималі гроші. Де таке ще можливо, крім в PrivateFX від Concorde Capital?

 

PrivateFX підготував акцію, яка не має аналогів. Будь-який учасник акції протягом декількох місяців ГАРАНТОВАНО отримає на свій рахунок 5600 доларів. Це реальні гроші, прибуток з яких можна буде виводити. 600 доларів при цьому видається на 1 місяць, а 5000 доларів - на півроку. Прибуток з цих коштів можна виводити без обмежень.

Мета акції - зібрати в особистому кабінеті слово "PrivateFX". Слово збирається з букв, кожну з яких учасники отримують за вчинення певних дій.

Акція складається з декількох етапів:

1. Реєстрація. Пройшовши реєстрацію на сайті компанії, кожен отримує 100 доларів на місяць і букву "P".

2. Отримані 100 доларів можна інвестувати в ПАММ і індекси компанії, а прибуток виводити. Але, якщо ви докладно опишете як реєструвалися, інвестували і отримували прибуток, і розмістите цей відгук на ресурсі зі списку (список ресурсів - партнерів акції), то отримаєте ще дві букви "RI".

3. Щоб отримати чергові букви, необхідно поповнити рахунок на 100 доларів, отримавши при цьому бонус у 100 доларів на 1 місяць. За це ви отримуєте 2 букви "VA".

Ваші реальні 100 доларів ви можете вивести в будь-який момент, але якщо зробите це раніше, ніж через 1 місяць, то отримані 2 букви будуть списані.

4. Для отримання літери "T" необхідно поповнити рахунок на 500 доларів і отримати бонус у 500 доларів на місяць, прибуток з яких можна виводити. Заведені 500 доларів можна вивести в будь-який момент, але, якщо ви зробите це раніше, ніж через місяць, втратите букву.

5. НАЙВАЖЛИВІШИЙ ЕТАП КОНКУРСУ. Щоб отримати чергову букву і приз в 5000 доларів, потрібно на Ваші інвестиції зробити 20% прибутковості. У разі успішного виконання даного завдання Ви отримаєте букву "Е".

20% прибутку повинні бути отримані на суму в 600 доларів, яку ви вносили на етапі 3 та 4.

6. Далі, для поповнення бонусного рахунку на 5000 доларів (бонусні 5000 доларів на півроку), необхідно написати відгук про те, як ви отримували 20% прибутку і розмістити його на ресурсі - партнері акції, з наведеного списку. Після цього ви отримуєте 5000 на рахунок на термін півроку з правом виведення прибутку.

7. Учасники, які протягом місяця після отримання призу в 5000 поповнять свій рахунок на суму 1000 і вище, отримають бонус ще 5000 на свій рахунок терміном на 3 місяці, з правом виведення прибутку.

Вимоги до відгуків:

• У відгуку має бути вказана партнерське посилання на сайт PrivateFX.Com

• Відгук повинен описувати дії клієнта, які він здійснював на сайті, його враження від роботи сайту та служби підтримки, складності, з якими він зіткнувся і шляхи їх вирішення.

• Відгук повинен бути об'єктивним і корисним для його читачів.

Взяти участь в акції

Зараз ви читаєте новину «Акція від PrivateFX "Збери літери - отримай гроші" б'є рекорди по популярності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути