пʼятниця, 03 серпня 2012 16:16

Як не розтринькати гроші під час розпродажів - поради шопоголіка
7

Фото: Фото: Анна Усік

Не варто "клювати" на цінники "-90%". На вікнах магазину часто клеять плакати- "заманухи" на китайський непотріб: майку кольору хакі чи з написом на грудях реклами магазину Zara, Mango.

Такі поради покупцям дає столичний шопоголік Роман Мілєєв.

"На решту товару знижки у магазинах стандартно роблять по 20-30 %. Ви їх не помітите, якщо будете купувати речі по 100-200 гривень. Це пристойна знижка, коли купуєте шубу, годинник, кольє з діамантів", - розповів він.

Чоловік радить перед розпродажем переглянути свій гардероб.

"Перед розпродажем відкрийте власні шафи. Передивіться одяг. Викиньте без жалю усе, що більше ніколи не одягнете. Складіть список, що нового вам потрібно докупити, аби гардероб був різноманітним. Йти на розпродажі краще зі списком і калькулятором", - зауважив Мілєєв.

Шопоголік наголосив, що якщо потрібно черевики, то краще не заходити на розпродаж сумочок.

"Знаю з власного досвіду, що розпродажі - то страшний удар по сімейному бюджету. Бажаєте купити плаття, не дивіться на вітрини з джинсами. Зайшли у магазин білизни за трусиками, не купляйте купальник, бо він коштує 199 гривень, замість 399. Десятий купальник в ромашки у вашій шафі валятиметься без потреби. Попереду зима. Куди ви його одягнете? За викинуті на вітер 200 гривень краще купіть собі туш і помаду. Це радуватиме щодня", - поділився досвідом Мілєєв.

Він рекомендує не звертати увагу на попередню ціну. Її часто перед розпродажами переклеюють.

"Коштувало плаття 300 гривень. Перед тим як зробити знижку його підняли у ціні до 400. Дали знижку 30 %. Сукня вам обійдеться в 280 гривень. Покупцеві здається, що він зекономив на третину, а насправді всього на 20 гривень", - розповів чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Як не розтринькати гроші під час розпродажів - поради шопоголіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути