Ексклюзиви
субота, 26 квітня 2014 11:20

500 доларів за ніч заробляє власник лімузина
5

Крім весілля, лімузини замовляють на дні народження, девішніки і парубочі вечірки.
Фото: фото надані Володимиром Геращенком

Киянин Володимир Геращенко має два лімузини. На оренді кожного заробляє до 10 тисяч гривень щотижня.
"Найбільше замовлень маю з четверга по неділю, найменше - у понеділок, - каже Геращенко. – Субота і неділя у мене розписані на весілля. Замовити авто для інших цілей можна лише після 18. Мінімальне замовлення – від 3 годин".
На Володимира працює два водія. Клієнтів шукають через рекламу в соцмережах, на сайтах весільних салонів і через працівників РАЦСів.
"Наші лімузини завжди чисті. На колесах титанові диски, є два панорамні люки, шкіряний салон. Пасажирські місця розраховані на 8 людей. Хоча зручне розташування сидінь дозволить розмістити у салоні і десяток пасажирів. Є кілька дзеркальних барів, що змінюють колір завдяки підсвідкам. Особливо святкову атмосферу створює дископідлога".
За 1 год. оренди замовник платить $100. Мінімальне замовлення 3 години.
"Крім весілля, лімузини замовляють на дні народження, девішніки і парубочі вечірки. Кінець травня уже розписаний на випускників. Одна київська школа замовила дві машини у мене і ще 4 лімузини у наших конкурентів. Два класи хочуть влаштувати кортеж з лімузинів і проїхатися по Києву. Після такого автопробігу в них запланована ще яхта-паті – вечірка на яхтах по Дніпру. У лімузинах дискотеки влаштовують двічі-тричі на місяць. За 500 доларів машину з водієм можна зняти на цілу ніч і компанією кататися від клуба до клуба".
Прикрашати авто на весілля дозволяє тільки за окрему плату.
"Нащо лімузин прикрашати? Він і без оздоблення гарно виглядає. Раніше за це гроші не брав, поки торік екібаною мені не поцарапали капот. Найчастіше з прикрас віддаю перевагу лише накладним номерам "Молодята" або "Наречені".
Обидва лімузини Геращенко купував уже вживаними. За кожен віддав майже по $ 30 тис. Гроші планує повернути за два роки.
"Хоча долар виріс, ми тримаємо курс на рівні 8 гривень. Але це ненадовго – до кінця травня для тих, хто вже забронював машини. Для решти з 1 травня піднімемо до тисячі гривень за годину. Бензин подорожчав. Не можемо працювати собі на шкоду", - пояснює власник лімузинів.

Зараз ви читаєте новину «500 доларів за ніч заробляє власник лімузина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути