Ексклюзиви
понеділок, 16 лютого 2015 17:25

10 тисяч гривень у сезон весіль заробляють на ювелірних букетах
10

Фото: надані Наталією Марчук

Букети з брошок і декоративного каміння виготовляє лучанка Наталя Марчук.

"Мої букети замовники називають ювелірними, - каже Наталя. – Це чудова альтернатива весільному букету. Взимку такі квіти не тільки вдало доповнять образ нареченої, але й не замерзнуть під час фотосесії. Влітку такий букет не зів'яне у спеку".

Наталя працює фітодизайнером.

"З камінням і брошками працювати легше, ніж із живими квітами, - говорить Марчук. – У роботі використовую бісер, намисто, стрічки, каміння Сваровські, мереживо. Робити ювелірні букети навчилася, поки сиділа у декреті. У квітні планую давати майстер-клас у Києві та Львові".

За словами дизайнера, такий букет може стати сімейною реліквією, яка буде передаватися з покоління в покоління.

"Часто наречені замовляють по два букети на весілля. Коли живі квіти в'януть, їх можна замінити на штучні. Такі букети часто використовують для фотосесій. Їм віддають перевагу молодята, які збираються гуляти весілля два дні. Деякі наречені букет з живих квітів кидають дружкам у кінці весілля, а собі на пам'ять залишають ювелірний. Він вдало доповнить інтер'єр у квартирі", - розповідає Наталя.

Найчастіше замовляють білі, бежеві і рожеві квіти. Вартість букетів від 1 до 5 тис. грн.

"Обговоріть з майстром бажану форму букета, - радить дизайнер. - Букет повинен відповідати росту та фігурі нареченої. Дехто замовляє великі, бо хоче побільше розкоші. Але не раджу купувати високі букети низеньким і огрядним нареченим. Квіти з довгими стеблами варто обирати високим дівчатам".

Букети інкрустовані коштовним камінням обійдуться у кілька тисяч доларів.

"Буває таке, що замовники самі привозять каміння, яким хочуть прикрасити ювелірний букет, - розказує Наталя. – Тоді я беру тільки за роботу. На один букет витрачаю до 3 годин. В місяць, коли маю замовлення, можу заробити 5-6 тисяч гривень. У сезон весіль ювелірні букети приносять мені 10 тисяч".

Зараз ви читаєте новину «10 тисяч гривень у сезон весіль заробляють на ювелірних букетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути