субота, 29 жовтня 2016 09:05
Сергій Дзех
Сергій Дзех
Журналіст, редактор

Закрив справу

– До нас зараз уся нечисть сповзлася. Всі палати позай­мали. Телевізори й холодильники туди позвозили. А заходити все рівно гидко, – каже Людмила.

Працює медсестрою у психіатричній лікарні. Останні три місяці до них на стаціонарне лікування лягають судді, прокурори й поліцейські. Одних виписують за два-три тижні, інших – за півтора місяця. Позаймали половину палат відділення, де працює Людмила. Туди приймають переважно після нервового зриву.

– Один районний суддя з прокурором на сходи виходили курити. Чула, як сміялися, що завдяки хитрому ходу переживуть переатестацію. Гроші на утримання й ремонт лікарні гарні платять. То наше керівництво їх тут хоч півроку готове тримати, – говорить Людмила. – Вразило, як прокурор скаржився, що лікар знайшов у нього якесь відхилення і виписав препарати. Їх потрібно самому купувати. Матюкався – за гроші, які дав у фонд лікарні, йому ці таблетки сексуальні дівчата мали би класти в рот.

Історію переповідаю товаришу.

– Ховатися від переатестації – це справа молодих. Досвідчені прокурори з суддями діють інакше, – каже. – Знайомий кілька тижнів тому звільнився з прокуратури й полетів відпочивати на Мальдиви. Питаю, звідки гроші? А він регоче: "Взнав, що підлягаю переатестації, тому за гарну плату закрив справу серйозному дядьку. Він не поскупився". А прокуратура хай котиться подалі. Вона йому більше не треба.

Зараз ви читаєте новину «Закрив справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути