четвер, 23 червня 2016 14:12

З'явились нові фото пересування російського БУКу в день катастрофи MН-17

Журналісти-розслідувачі британської компанї Bellingcat оприлюднили нові факти щодо катастрофи літака MH-17 влітку 2014 року.

Про це йдеться на сайті компанії.

Журналісти показали архівні знімки програми Google Earth, на яких видно, як в день катастрофи, 17 липня 2014 року, російські бойовики на причепі перевозять зенітно-ракетний комплекс "Бук" через Макіївку в напрямку Сніжного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичі загиблих у збитому Boeing вимагають у Росії $330 млн

 
 
 

"Фото зроблене об 11:08 за місцевим часом. Після порівняння супутникових знімків із записами відеореєстраторів водіїв, які проїжджали повз, розслідувачі звернули увагу, що тіні від конвою "Бука" й інших установок збігаються. Це вкотре підтверджує факт транспортування російського ЗРК "Бук" в Донецькій області в день збиття малайзійського авіалайнера рейсу MH-17", - йдеться в повідомленні компанії.

Раніше повідомлялось, що російські спецслужби намагались викрасти звіти про збитий Boeing-777.

Зараз ви читаєте новину «З'явились нові фото пересування російського БУКу в день катастрофи MН-17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути