субота, 25 лютого 2017 14:44

З'явились моторошні фото розбомбленої Авдіївки
24

Фото: Володимир Скоростецький

Проросійські бойовики в чергове здійснили обстріл міста Авдіївка.

За ніч противник 24 рази застосував зброю заборонену мінськими домовленостями. Зокрема, артилерійські системи калібру 122 міліметри, міномети 120 калібрів, повідомляє прес-група ОТУ "Донецьк".

В результаті обстрілів виникли пожежі та зруйновано житлові будинки у Старій Авдіївці. У ліквідації загорянь окрім персоналу ДСНС брали участь українські військові та журналісти українських телеканалів і іноземних видань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я захищаю свою землю від українців" - чеченський найманець на Донбасі

"Інформації про постраждалих серед мирних мешканців немає. Внаслідок влучань артилерії втратили дах над головою інваліди, які були поранені бойовиками під час бойових дій у 2014 році", - йдеться у повідомленні.

У місті відсутня електроенергія через пошкодження ЛЕП на території підконтрольній Україні. Комунальні служби готуються відновити енергопостачання.

Бойовики прицільними обстрілами зруйнували Донецьку фільтрувальну станцію. Про це повідомив голова донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський.

Терористи пошкодили склади хлору, продуктопровід та резервуари чистої води. Екологи бояться, що хімічні речовини потраплять до ґрунтових вод. Тоді Донецьку загрожує екологічна катастрофа.

Зараз ви читаєте новину «З'явились моторошні фото розбомбленої Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути