понеділок, 24 червня 2019 20:26

"Знайшли зі зброєю у руках" - Анатолій Сорочинський підірвався на міні

22 червня на протипіхотній міні підірвався боєць 30-річний Анатолій Сорочинський зі Львова.

Проводив перевірку місцевості в секторі відповідальності спостережного посту в районі села Оленівка на Донеччині, повідомляє 24 бригада ім. короля Данила.

Тіло бійця не змогли одразу евакуювати.

Автор: facebook.com/24th.brigade/
  Львівянин Анатолій Сорочинський загинув на Донбасі. Служив у 24-й бригаді ім. короля Данила
Львівянин Анатолій Сорочинський загинув на Донбасі. Служив у 24-й бригаді ім. короля Данила

"Інтенсивний вогонь ворога унеможливив негайну евакуацію тіла. Військовослужбовець, який намагався надати йому першу невідкладну допомогу, внаслідок психологічної травми в стресовій ситуації не зміг вірно вказати напрямок, де сталась дана трагедія. В результаті цього, пошукова група, що складалась з бійців бригади не змогла його виявити протягом першої доби. Після чого, враховуючи високу температуру повітря, було прийнято рішення звернутись до ГП "Евакуація-200", яким, досягши домовленості про повний режим тиші, вдалось знайти та повернути тіло нашого побратима сьогодні вранці", - пишуть у повідомленні представники бригади.

Анатолій Сорочинський у 2014 році воював у складі добровольчого батальйону "Айдар". У 2017-му прийшов до лав Королівської бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знайшли тіло бійця ЗСУ

"Анатолій загинув як справжній воїн і до останньої хвилини свого життя не випускав з рук своєї зброї, з якою його і знайшли пошуковці", - говорять у бригаді.

У Харківському госпіталі від важкого осколкового поранення голови помер боєць Збройних сил України Олексій Карлаш з позивним "Карлсон".

Зараз ви читаєте новину «"Знайшли зі зброєю у руках" - Анатолій Сорочинський підірвався на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути