Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 05:10

Жінка разом із 9-річною дочкою дві доби жили у під'їзді

Жінка разом із 9-річною дочкою дві доби жили у під'їзді

У Краматорську Донецької області 34-річна жінка та її 9-річна донька дві доби ночували у під'їзді.

Про це повідомляє прес-служба поліції міста.

У поліції повідомили, що рік тому родичі колишнього чоловіка жінки вигнали її з дитиною із помешкання. Майже рік жінка із дочкою жили у випадкових знайомих, доки і ті не вигнали їх. Не маючі ані грошей, ані роботи, ані житла, жінка з донькою вимушені були декілька діб поспіль ночувати у під'їзді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей оформлення кімнати для дівчинки

У школі, яку відвідувала дівчинка, вчитель звернула увагу на неохайний вигляд дитини та запитала її, у чому причина. Школярка зізналася, що вже дві доби живе у під'їзді. Педагоги негайно викликали до школи матір та співробітників поліції. Жінка раніше не попадала в поле зору соціальних служб та правоохоронців, не зловживає спиртним, але попала у скрутне матеріальне становище та потребувала допомоги.

Правоохоронці разом із співробітниками Служби по справах дітей допомогли родині знайти тимчасовий притулок: деякий час вони житимуть у реабілітаційному центрі. Наразі вирішується питання про спрямування їх до спеціального центру матері та дитини у сусідньому місті Дружківка. Там жінці допоможуть відновити втрачені документи та влаштуватися на роботу.

Проросійські бойовики в чергове здійснили обстріл міста Авдіївка. За ніч противник 24 рази застосував зброю заборонену мінськими домовленостями. Зокрема, артилерійські системи калібру 122 міліметри, міномети 120 калібрів, повідомляє прес-група ОТУ "Донецьк".

Зараз ви читаєте новину «Жінка разом із 9-річною дочкою дві доби жили у під'їзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути