пʼятниця, 03 березня 2017 13:31

Захарченко оголосив блокаду Україні

Захарченко оголосив блокаду Україні

Керівництво так званої ДНР вирішило оголосити торговельну блокаду Києву.

Про це на прес-конференції заявив ватажок терористичної організації Олександр Захарченко, повідомляє РИА "Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україні залишилось 60 днів" - Захарченко зробив чергову безглузду заяву

"Ми рубаємо всі зв'язки з Україною, з якою воюємо. Так, продавали вугілля, щоб отримувати гроші і платити зарплату тут. Але за рахунок того, що ми навчилися жити в блокаді, ми оголошуємо блокаду України", - сказав він.

Майже три роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, у 2016 році - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книг до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

У з'єднаннях і частинах 1-го АК "Донецьк" та 2-го АК "Луганськ" збройних сил Росії збільшується кількість злочинів проти місцевих та інших правопорушень, пов'язаних з військовою службою. Про це у Facebook повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Під приводом "націоналізації" російські військовослужбовці незаконно вилучають у місцевих автомобільну техніку та інше майно.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко оголосив блокаду Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути