середа, 07 грудня 2016 17:26

Загиблий у Сирії російський полковник причетний до окупації Донбасу

Загиблий у Сирії російський полковник причетний до окупації Донбасу
Фото: Байкал-Daily

Загиблий у Сирії російський військовий, полковник Руслан Галицький був командиром 5-ї танкової бригади з Улан-Уде. Він брав участь в окупації Донбасу.

Руслан Галицький був командиром 5-ї гвардійської танкової бригади, що дислокується на станції "Дивизионная" в Улан-Уде. Галицький отримав важке поранення в Сирії і кілька днів пробув у госпіталі. Але врятувати його не вдалося. Зараз у танковій бригаді збирають матеріальну допомогу для сім'ї полковника, пише місцеве видання "Байкал-Daily".

Сьогодні смерть російського полковника Галицького в районі Алеппо офіційно підтвердило Міноборони Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський офіцер відверто розповів про "довбану ДНР"

Про подробиці його загибелі військовослужбовцям бригади не говорять, щоб не деморалізувати. Тільки повідомили, що помер у госпіталі.

2 березня 2015 року військовослужбовець 5-ї танкової бригади Доржі Батомункуєв у розмові з журналістами російської "Новой газеты" розповів, що бригада воює на Донбасі.

Громадянська активістка Тетяна Колесова зауважила аномальну смертність від зовнішніх причин, зафіксовану з весни 2014 року в трьох російських регіонах. Вона підозрює, що за цими цифрами приховуються бойові втрати на Донбасі і у Сирії.

Зараз ви читаєте новину «Загиблий у Сирії російський полковник причетний до окупації Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути