субота, 25 червня 2016 14:06

"З Донецька вивезли тіла 26 росіян", - Лисенко

За минулу добу у зоні АТО внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, двоє бійців дістали поранень.

Про це повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

"Позавчора з моргу лікарні ім.Калініна у Донецьку в напрямку РФ вивезли 26 тіл російських військовослужбовців", - повідомив Лисенко.

Також він зазначив, що противник неодноразово застосовував міномети та бронетехніку і на Луганському напрямку минулої доби відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 5 – із застосуванням важкого озброєння.

У напрямку Донецька - у Зайцевому, Майорську, Авдіївці - відбулися ворожі мінометні обстріли, а у Пісках противник відкрив вогонь зі ствольної артилерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відновлення Донбасу необхідно $15 мільярдів

"По наших позиціях було випущено понад 130 мін та 26 снарядів. Неспокійно і на інших опорних пунктах по всій лінії зіткнення (Луганське, Верхньоторецьке, Опитне)", - підкреслив Лисенко.

 

Нагадаємо, протягом минулої доби було зафіксовано 24 випадки ведення вогню противником.

Зараз ви читаєте новину «"З Донецька вивезли тіла 26 росіян", - Лисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути