Ексклюзиви
середа, 18 січня 2017 05:24

Військовим погрожують "котлами"

Військовим погрожують "котлами"

Один з керівників незаконної організації ДНР Денис Пушилін вважає, що у разі масштабного наступу на Донбасі Збройні сили України (ЗСУ) зазнають значних втрат.

Про це інформує Depo.

Він прокоментував заяву глави МВС України Арсена Авакова. Той закликав прикордонників готуватися до взяття в 2017 році під контроль кордони з Росією в районі Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місце в черзі на лінії розмежування купують за 200 грн

"Силовий спосіб, про який, мабуть, говорить Аваков, абсолютно не реалізовується. Ми періодично спостерігаємо провокації, спроби атакувати. Успіхів Київ не досягає. При цьому теоретична ймовірність масштабного наступу ЗСУ зберігається. Раніше для України все це закінчувалося котлами. Якщо вони зараз на це зважаться, то знову будуть нові котли", – сказав він.

Ватажки ЛНР і ДНР прибули до Криму для того, щоб взяти участь у таємній нараді. Люди з близького оточення президента РФ Володимира Путіна дадуть їм вказівки про дії на найближчі місяці.

Зараз ви читаєте новину «Військовим погрожують "котлами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути