Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2019 20:29

Українських військових обстріляли з артилерії, є поранений

Українських військових обстріляли з артилерії, є поранений
Бойовики 6 разів обстріляли українські позиції. Фото: Etcetera Media

На Донбасі від початку доби бойовики 6 разів обстріляли позиції українських військових.

Російські найманці використали заборонену артилерію калібру 122 мм та 82-мм. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" окупанти обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Мар'їнки з напрямку Олександрівки та Трудівського зі 122-мм артилерії, мінометів калібру 82 мм і станкового протитанкового гранатомету.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" терористи обстріляли українські укріплення неподалік Південного з напрямку шахти ім. Гагаріна з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля Попасної з напрямку Калинового-Борщуватого - з 82-мм мінометів і гранатометів різних систем, під Новгородським із напрямку Широкої Балки - з автоматичних гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник бригади аеророзвідників підірвався на Донбасі

В результаті обстрілів один український військовий отримав поранення.

Школярі Львівського художнього ліцею подарували десантникам 80-ї окремої десантно-штурмової бригади інсталяцію бою за Луганський аеропорт. Її учні 8-10 класів готували майже місяць.

Зараз ви читаєте новину «Українських військових обстріляли з артилерії, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути