четвер, 16 лютого 2017 08:28

У штабі повідомили про нові втрати серед воїнів АТО

У штабі повідомили про нові втрати серед воїнів АТО
Фото: Еспресо.TV

За минулу добу на Донбасі зафіксували 49 обстрілів. Один український військовий загинув, четверо отримали поранення та травми.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

На маріупольському напрямку з мінометів та БМП окупанти обстрілювали Водяне. Із БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Широкине, Гнутове, Водяне, Павлопіль. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На донецькому напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки, Опитного та Новоселівки Другої, а з гранатометів - Зайцеве та Піски.

На луганському напрямку з мінометів та гранатометів обстріляли Кримське, Новоолександрівку та Новозванівку. Снайпер бойовиків вів вогонь по наших позиціях поблизу Лобачевого.

"Ніч пройшла неспокійно. Бойовики використовували не лише стрілецьку зброю та гранатомети. Із 11 обстрілів п'ять були зі 120- та 82-міліметрових мінометів. Обстрілювали Авдіївку, Кримське, Кам'янку, Верхньоторецьке, Піски. За ніч втрат серед наших військових немає", - додав Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто доставив на Донбасс "Бук", з якого збили малазійський літак

15 лютого Тристороння контактна група погодила в Мінську питання відведення озброєнь. Сторони повинні до 20 лютого забрати від лінії зіткнення заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Зараз ви читаєте новину «У штабі повідомили про нові втрати серед воїнів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути