понеділок, 26 вересня 2016 16:54

У ЛНР ввели режим надзвичайної ситуації

У ЛНР ввели режим надзвичайної ситуації
korrespondent.net

На непідконтрольній території Луганської області бойовики ввели режим надзвичайної ситуації через зменшення постачання води.

Про це повідомляє підконтрольний угрупованню сайт ЛИЦ.

"Через недостатнє забезпечення постійної подачі води на територію ЛН, а також відсутність умов дотримання санітарних норм для населення, відповідно до ст. 80 Кодексу цивільного захисту ЛНР Рада міністрів ЛНР постановляє ввести в окремих районах ЛНР режим надзвичайної ситуації, пов'язаної з недостатнім водопостачанням міст і районів згідно із санітарними нормами", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник голови "ЛНР" покінчив життя самогубством

Нагадаємо, представники ОБСЄ перевірили інформацію про те, що до Луганська не постачають воду. Виявили, що це сталося через заборгованість 111 млн грн Петровській насосній станції, розташованій на підконтрольній Україні території.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР ввели режим надзвичайної ситуації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути