Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2016 09:01

Соцмережі відреагували на "гуманітарку" від Путіна

Соцмережі відреагували на "гуманітарку" від Путіна

Колона із понад 40 вантажівками з так званою гуманітарною російською допомогою прибула сьогодні зранку на Донбас. Загальна маса вантажу - понад 440 т. Як кажуть у Росії, переважно це продукти харчування, медикаменти та пожежно-технічне майно.
Чергова порція гуманітарної допомоги викликала жваве обговорення серед місцевого населення. Люди зауважують, що попередню гуманітарну допомогу замість того, щоб роздавати безкоштовно, продавали у магазинах та супермаркетах.

"Найближчих півроку знову будемо їсти прострочені продукти. Донбасяни, перевіряйте консерви і ковбасу на ваших домашніх тваринках. Котиків шкода, але своє життя дорожче", - написав у соцмережі facebook Павло з Донецька.

Більшість людей жартують, що путінські макарони не можна їсти. Їх висилають як матеріал для латання дірок на асфальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики перенесли дату "виборів"

"Продукти з гуманітарки зараз не роздають, а продають у магазинах, - пише жінка в соцмережі "ВКонтактє" під ніком Хлоя з Луганська. - Макарони з гуманітарки одразу після приготування перетворюються на купу чогось дивного і липкого".

Минулого разу гуманітарний конвой привіз канцелярію. Ручки та зошити роздавали під школами. За ними стояла черга, кілька людей побилися.

"Цікаво, цього разу ялинки привезли? Гумконвой незадовго до Нового року," - жартує в соцмережі "ВКонтактє" Серж.

Зараз ви читаєте новину «Соцмережі відреагували на "гуманітарку" від Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути