Ексклюзиви
середа, 11 січня 2017 14:30

"СБУ попросила мене зламати сайт Трампа" - затриманий блогер

"СБУ попросила мене зламати сайт Трампа" - затриманий блогер

ЛНР опублікувала відео ще одного допиту затриманого луганського блогера Едуарда Неделяєва. Він відомий під ніком Едвард Нед. На відео затриманий каже, що українські спецслужби ставили перед ним завдання "спробувати зламати сайт виборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа". Однак він відмовився. Про це повідомляють "Новости Донбасса".

"Я не хакер, тому моя спеціалізація не дозволяє робити нічого такого. Мене просили розміщувати на своїх сторінках пости про те, що Дональд Трамп - це американський аналог президента Путіна. Що обрання Трампа президентом США загрожуватиме демократії країни. А його радник Манафорт - ще більше зло. Ці прохання я не виконував, бо свої сторінки використовую тільки для того, щоб відображати свої емоції, і політика не входить до сфери моїх інтересів. Тим паче, американська", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики пропонують на обмін луганського блогера

Раніше затриманий у Луганську блогер Едуард свідчив так званому міністерству безпеки ЛНР. Він визнав свою провину в шпигунстві на користь українських силовиків. Чоловік заявив, що передавав представникам СБУ та Збройних сил України інформацію про розташування об'єктів у підконтрольних бойовикам районах.

Серед бойовиків підрозділів "1-го АК ДНР" зафіксували спалах захворювання. Вони перебувають на позиціях у Новоазовському районі Донецької області. Хворіють на туляремію.
Зараз ви читаєте новину «"СБУ попросила мене зламати сайт Трампа" - затриманий блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути