пʼятниця, 13 січня 2017 13:50

Савченко порівняла "Беркут" із українськими захисниками Донбасу

Савченко порівняла "Беркут" із українськими захисниками Донбасу

Надія Савченко порівняла "Беркут" із українськими військовими на окупованій Донеччині.

Про це льотчиця розповіла в інтерв'ю радіо "Эхо Москвы".

"Як військова людина, я розумію "Беркут". Чому? Тому що у них є наказ. Багато хто тоді не міг зрозуміти: "Ось, чому вони не з народом? Кинули б це все". А зараз ось армія стоїть і чекає. Ось, чому вони не воюють, так? Але у них є наказ", - сказала вона.

Також нардеп вважає, що бойові дії у зоні АТО можна завершити за два місяці. Задля цього потрібно лише поставити ультиматум і зробити правильні політичні заяви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко готова організувати зустріч із Захарченком і Плотницьким у Києві

"Війну, дійсно, можна було б закінчити. Ну, нехай не в один день, але в якісь два місяці... Просто треба було правильно визначити державну політику щодо того, що відбувається, і що ми робитимемо", - зазначила вона.

У грудні Надію Савченко виключили з фракції "Батьківщина" і української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи. Це сталося після того, як вона таємно відвідала Мінськ, де провела переговори із ватажками ДНР-ЛНР. За інформацією СБУ, обговорювала питання амністії і зняття економічних санкцій. Пізніше порівняла бойовиків із майданівцями і заявила, що не вважає Захарченка і Плотницького терористами.
Зараз ви читаєте новину «Савченко порівняла "Беркут" із українськими захисниками Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути