Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2016 14:44

Росію офіційно звинуватили в загибелі рейсу МН-17

Росію офіційно звинуватили в загибелі рейсу МН-17
livejournal.com

Міжнародна група дослідників зробила висновок, що пускову установку "Бук", з якої знищили пасажирський авіалайнер Boeing-777 в небі над Донбасом у липні 2014 року, доставили в Україну з Росії.

Про це повідомляє нідерландське видання Nos.

У доповіді зазначають, що рейс МН-17 збила ракета з зенітної установки "Бук", яка перебувала на підконтрольній проросійським бойовикам території поблизу міста Сніжне. "Бук" під час запуску дислокувався за 6 км від міста. Після знищення пасажирського літака установку повернули на територію Росії.

Слідчим не вдалося встановити, хто конкретно здійснив пуск зенітної ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 російської брехні щодо збитого Boeing-777

Нагадаємо, рейс МН-17 компанії Malaysia Airlines, який прямував маршрутом з Амстердама в Куала-Лумпур, збила ракета, випущена із зенітного комплексу "Бук", в небі над Донбасом, 17 липня 2014 року. Літак впав неподалік селища Грабове. В результаті трагедії загинули 298 людей на борту.

Зараз ви читаєте новину «Росію офіційно звинуватили в загибелі рейсу МН-17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути