Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2023 08:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін влаштував "вояж" окупованими територіями України – росЗМІ

Путін влаштував "вояж" окупованими територіями України – росЗМІ
Диктатор Володимир Путін нібито відвідав тимчасово окуповані території Херсонської та Луганської областей. Фото: скріншот з відео

Президент Росії Володимир Путін нібито відвідав штаб угруповання окупаційних військ "Днєпр" в Херсонській області.

Путіна цікавила обстановка на Херсонському та Запорізькому напрямках, пише провладне "РИА Новости" з посиланням на пресслужбу Кремля.

"Володимир Путін у штабі угруповання військ "Днєпр" в Херсонській області заслухав доповіді командувача Повітряно-десантних військ генерал-полковника Михайла Теплинського, командувача угруповання військ "Днєпр" генерал-полковника Олега Макаревича та інших воєначальників", – повідомили російські пропагандисти.

Також повідомляється, що Путін відвідав штаб нацгвардії "Восток" у так званій ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ поширила новий фейк під час візиту Путіна до Маріуполя

У січні британська розвідка повідомляла, що Михайло Теплінський, ймовірно, звільнений з посади командувача ПДВ РФ. Союзники вказали на "міжусобну боротьбу" в генштабі РФ.

16 квітня британські розвідники підтвердили повторне призначення Теплинського на найвищу командну посаду. Наголошуючи, що нинішнє повернення генерал-полковника до командування окупаційними військами Росії в Україні не обмежуватиметься лише підрозділами ПДВ. Імовірно, він також спробує просувати традиційну їхню роль як "елітної сили".

Зараз ви читаєте новину «Путін влаштував "вояж" окупованими територіями України – росЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути