середа, 18 січня 2017 18:05

Окупанти познущалися над пораненою дитиною

Пораненого хлопчика з окупованої Горлівки в лікарні прив'язали до ліжка.

Фотопідтвердження опублікував на своїй сторінці у Facebook донецький лікар Олександр Чернов.

"Дитина просто прив'язана до ліжка. Подібна жорстка фіксація пацієнтів допустима лише у виняткових випадках і далеко не в хірургічних і, навіть, не в реанімаційних відділеннях, а в психоневрологічних диспансер", - прокоментував фото лікар.

Чернов додав, що з діагнозом "тріщина великої гомілкової кістки" пацієнти взагалі не мають потреби у фіксації. На крайній випадок можна застосовувати легкі заспокійливі препарати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики наступають у районі Маріуполя. Є втрати

Автор: Facebook
  Поранений Кирило Мироненко
Поранений Кирило Мироненко

Трирічний Кирило Мироненко був доставлений у міську лікарню №2 міста Горлівки 14 січня. Дитина постраждала під час обстрілу будинку в селі Доломітне. Бойовики активно розповсюджували чутки про обстріл житлової зони військами ЗСУ. Але це виявилося черговою провокацією. Місцеві мешканці чітко вказали, що стріляли окупанти.

Терористи готуються до масштабного наступу й стягують війська під Докучаєвськ. Противник зосередив там дві вогневі та мінометну батарею. Також до волноваського напрямку підійшла мотострілецька рота чисельністю до 80 осіб.
Зараз ви читаєте новину «Окупанти познущалися над пораненою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути