Ексклюзиви
понеділок, 12 лютого 2018 00:55

Над Донбасом і Кримом зафіксували безпілотник США

Над Донбасом і Кримом зафіксували безпілотник США
Безпілотник ВПС США здійснив розвідувальний політ над Кримом і Донбасом. Фото: extremetech.com

Безпілотник Військово-повітряних сил США зробив розвідувальний політ вздовж лінії розмежування на Донбасі і біля узбережжя окупованого Росією Криму.

Безпілотний розвідник RQ-4B Global Hawk з бортовим номером 11-2048 вилетів вранці в неділю, 11 лютого, з авіабази Сігонелла на Сицилії і більше 4-х годин курсував уздовж лінії розмежування в Луганській і Донецькій областях, пише "Інтерфакс".

Потім безпілотник попрямував до Криму. Він як мінімум 4 рази пролетів від західної точки Криму, уздовж його південно-західного і південного узбережжя до Сочі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник ОБСЄ знайшов нові траншеї бойовиків під Донецьком

Політ здійснювався на висоті понад 15 тисяч метрів і швидкості близько 600 км на годину. Повідомляється, що такий безпілотник міг спостерігати за всією територією Криму.

7 січня 2018 року над Україною зафіксували американський розвідувальний безпілотник. Борт UAVGH000 пролетів над територією Вінницької, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської та Одеської областей і над зоною АТО.

Зараз ви читаєте новину «Над Донбасом і Кримом зафіксували безпілотник США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути