середа, 29 червня 2016 00:52

На Донеччині двоє молодиків до смерті забили шахтаря
4

Фото: ГУ Нацполіції Донецької області

У Донецькій області правоохоронці затримали двох молодиків, які підозрюються у нанесенні тілесних ушкоджень місцевому шахтарю, що спричинило його смерть.

Про це повідомили в прес-службі обласного управління Національної поліції.

У повідомленні зазначили, що труп 57-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті був виявлений вранці поблизу одного з магазинів у Мирнограді. Пізніше стало відомо, що загиблий - місцевий житель, який працює шахтарем.

В результаті оперативних дій правоохоронці затримали двох молодих людей 17 і 20 років, які напередодні розпивали алкоголь з жертвою. Після спільного відпочинку між ними виникла сварка, а потім бійка, під час якої підозрювані так сильно побили чоловіка, що він помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині чоловік застрелив свого сусіда з мисливської рушниці

У відомстві зазначили, що попередня правова кваліфікація злочину - ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за що підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Донбасі загинули двоє дітей - ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині двоє молодиків до смерті забили шахтаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути