Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2017 18:09

Місце в черзі на лінії розмежування купують за 200 грн

Місце в черзі на лінії розмежування купують за 200 грн
ukranews.com

У Донецькій області на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве" люди, які перетинають лінію розмежування, можуть купити місце в черзі.

Про це повідомляє Харківська правозахисна група.

Моніторингова група організації вивчала роботу пропускного пункту з 10 по 12 січня. Автомобілі, які не встигли перетнути пункт в робочий час, можуть залишити за собою місце в черзі за 200 грн з однієї людини.

"Моніторингова група двічі стала свідком цього після офіційного припинення процедури пропуску після 17:00. Невідомі, які не встигли проїхати через лінію розмежування в робочі години, разом з військовим записувалися в "список черги" на наступний день. Занесення в список коштує 200 гривень з людини, яка перебуває в автомобілі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладачка юридичної академії пише вірші про ДНР і "нацистський збрід"

Бойовики ДНР дозволяють людям провозити в підконтрольні їм райони лише 50 кг товарів. Незважаючи на збільшення допустимої ваги товарів, що перевозяться через лінію розмежування, до 75 кг.

Зараз ви читаєте новину «Місце в черзі на лінії розмежування купують за 200 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути