Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2016 13:32

Матір-убивцю засудили до 8 років в'язниці

Матір-убивцю засудили до 8 років в'язниці

На Донеччині до 8 років ув'язнення засудили жінку, яка до смерті забила свою 2-річну дочку.

Про це повідомили у прокуратурі Донецької області.

"У ході судових слухань встановлено, що 7 лютого поточного року 32-річна мешканка Торецка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння і намагаючись заспокоїти свою 2-річну дочку, завдала їй декількох ударів по голові та інших важливих частинах тіла руками і хлопавкою для вибивання килимів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Торецьку затримали 4-х бойовиків ЛНР

"У результаті нелюдського поводження матері з рідною дитиною дівчинка отримала черепно-мозкову травму, закритий перелом кісток носа, множинні забої кінцівок, мозкову кому 3-го ступеня, та попри зусилля лікарів, 12 лютого померла в міській лікарні. Під час суду горе-мати, в якої лишилось ще 2 неповнолітніх дітей 4-х та 15-ти років, не визнала своєї провини в жорстокому побитті наймолодшої дитини. Проте державним обвинуваченням наведено достатньо доказів того, що саме мати винна в загибелі доньки. Суд підтримав позицію звинувачення, визнав жінку винною у скоєнні злочину та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі", - додали у прокуратурі.

Раніше повідомляли, що в ОБСЄ закликали терміново припинити вогонь на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Матір-убивцю засудили до 8 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути