вівторок, 28 червня 2016 14:39

Леонід Ємець: Вибори на Донбасі можливі лише після виводу російських військ

Леонід Ємець: Вибори на Донбасі можливі лише після виводу російських військ

На сьогодні зміни в Конституції України в частині децентралізації неможливі і не мають шансів бути ухваленими парламентом, оскільки там є норма щодо особливого статусу Донбасу.

Про це в коментарях журналістам заявив народний депутат фракції "Народний фронт", перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець.

"Наша фракція зайняла чітку позицію: допоки російські війська знаходяться на території України, хоча б один злочинець зі зброєю, допоки немає контролю за українським кордоном і допоки не буде звільнено Луганську та Донецьку області - ніякого голосування за жодний особливий статус не буде, як і вибори на цих територіях", - сказав Ємець.

"Коли буде звільнено ці території - обов'язок держави провести там вибори. Але це, як кажуть, уже зовсім інше", - резюмував народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Ємець: Вибори на Донбасі можливі лише після виводу російських військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути