вівторок, 03 січня 2017 13:50

Кобзон пригрозив Україні Третьою світовою

Кобзон пригрозив Україні Третьою світовою

Події на Донбасі закінчаться Третьою світовою.

Про це в радіоефірі "Эхо Москвы" 2 січня заявив співак Йосип Кобзон, відомий своїм лояльним ставленням до агресивної політики Кремля.

"І закінчиться це або війною Третьою світовою, або шукатимуть консенсус, як Кеннеді з Хрущовим", - сказав Кобзон у відповідь на його бачення ситуації в Україні.

Також співак образливо висловився на адресу президента України Петра Порошенка, назвавши його Петром "Потрошенком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кобзон - це недолугість Адміністрації президента - Бенюк

Пропагандист вибалакав цікаві подробиці. За словами Кобзона, одразу після ефіру він мав зустрічатися з ватажком ДНР Олександром Захарченком. Кобзон зазначив, що 8 разів відвідував Донбас і, зокрема, зустрічався із Захарченком. Це попри те, що в'їзд на територію України російському співакові-пропагандистові заборонений.

10 грудня Йосип Кобзон був на 20-річчі "Земляцтва донбасівців" у Москві. Зі сцени закликав згадати Арсена Павлова (терориста на прізвисько Моторола, відомого своїм жорстоким ставленням до українських полонених. -Gazeta.ua ) та вшанував пам'ять "земляка" піснею.
Зараз ви читаєте новину «Кобзон пригрозив Україні Третьою світовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути