субота, 25 лютого 2017 00:49

Катастрофа МН17 над Донбасом: уряд Нідерландів має оприлюднити додаткові дані

Катастрофа МН17 над Донбасом: уряд Нідерландів має оприлюднити додаткові дані

У Нідерландах суд зобов'язав Міністерство безпеки та юстиції країни оприлюднити протоколи міністерських зустрічей після катастрофи "Боїнга" рейсу МН17.

Відповідне рішення було прийняте на підставі позову трьох нідерландських медіа - NOS, RTL Nieuws та Volkskrant, передає RTL Nieuws.

"У Міністерства безпеки та юстиції є шість тижнів, щоб виконати рішення судді. Якщо міністерство не захоче цього зробити, то воно повинно звернутися до вищої інстанції - Державної ради", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катастрофа МН17: Хмурий прокоментував звинувачення у причетності до перевезення "Бука"

При цьому зазначається, що через значний резонанс довкола катастрофи MH17 представники ЗМІ хочуть відновити хід подій наскільки це можливо.

Раніше експертно-журналістська група Bellingcat оприлюднила доповідь, в якій повідомлялось, що "Бук", з якого збили Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, привіз на Донбас Сергій Дубинський - відставний російський офіцер. Серед терористів він відомий під псевдонімом Хмурий.

Зараз ви читаєте новину «Катастрофа МН17 над Донбасом: уряд Нідерландів має оприлюднити додаткові дані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути