Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 17:45

"Їдемо з України на Кавказ" - російські військові засвітились у мережі
6

Активісти виявли солдатів-строковиків 19-ї мотостерлковой бригади Росії, які нещодавно повернулись з так званого українського відрядження.

Про це йдеться в матеріалі міжнародної спільноти InformNapalm.

За результатами OSINT-розвідки, в профілі військовослужбовця 19-ї мотострілецької бригади Південного військового округу В'ячеслава Бабенка виявили фотографію з географічною локацією в Куйбишевському районі Ростовської області. Вона була завантажена 14 лютого 2017 року. Точне місце геолокації - приблизно 7 км від українського кордону. Це околиці Куйбишевського лісу біля населеного пункту Зарічний, де проходить дорога в бік України, на Маринівку.

На фотографії на лівих дверцятах тентованого КамАЗу чітко видно тактичний знак 19-ї бригади. Двоє військовослужбовців одягнені в камуфляжну форму "флора", яка кілька років тому знята із забезпечення російської армії. Форма цього зразка, як і форма "гірка", стала основним одягом російського окупаційного контингенту на сході України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов пояснив, чому в країні АТО

"Бабенко не тільки позує у формі "флора", але й сміливий у коментарях. На фотографії, завантаженій також 14 лютого, є коментар російського солдата "Їдемо з України на Кавказ!!!". Бабенко - солдат строкової служби призову осені 2016 року, а не військовослужбовець за контрактом, яких ми так часто зустрічаємо в "українських відрядженнях", - зазначають автори публікації.

Група "Вантаж-200 з України в Росію" опублікувала прізвища 3041 росіян, загиблих на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"Їдемо з України на Кавказ" - російські військові засвітились у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути