понеділок, 21 листопада 2016 15:25

Главу одного з департаментів "Мін'юсту" ЛНР судитимуть заочно

Главу одного з департаментів "Мін'юсту" ЛНР судитимуть заочно
5.ua

Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно глави департаменту нотаріату та банкрутства "міністерства юстиції" ЛНР.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Жінку підозрюють в участі у діяльності терористичної організації.

У прокуратурі зазначили, що в серпні 2014 року громадянка України ініціювала і надала згоду на своє призначення на посаду так званого начальника департаменту нотаріату та банкрутства "мін'юсту" ЛНР.

"З листопада 2014 року і дотепер вона виконує обов'язки посадової особи незаконно утвореного органу, що діє на користь терористичної організації "ЛНР", а саме: забезпечує контроль за діяльністю арбітражних керуючих, веде реєстр підприємств, щодо яких порушене провадження у справі про банкрутство, та виконує інші функції, пов'язані із забезпеченням реалізації політики з питань банкрутства на тимчасово непідконтрольній державній владі території", - йдеться в повідомленні.

Оскільки вона переховується від органів слідства на тимчасово окупованій території Луганської області, розпочате спеціальне досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники затримали чоловіка з 7 кг марихуани

Слідчий відділ СБУ повідомив про підозру 53 колишнім співробітникам органів прокуратури, які перейшли на бік терористів ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Главу одного з департаментів "Мін'юсту" ЛНР судитимуть заочно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути