понеділок, 25 липня 2016 08:24

Диверсанти атакували бійців АТО у Авдіївці: відбувся бій

Диверсанти атакували бійців АТО у Авдіївці: відбувся бій
Фото: unn.com.ua

Диверсійна група бойовиків атакувала українських воїнів у Авдіївці. Окрім того, за минулу добу російські окупаційні війська 58 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО.

Про це розповів прес-офіцер штабу АТО Олег Сушинський.

"Найбільше - 35 обстрілів - зафіксовано на маріупольському напрямку. Тут із 122-мм самохідних установок противник бив по Новогригорівці. А зі 120 та 82-мм мінометів обстріляв Талаківку, Водяне та Старогнатівку. У Широкиному, Талаківці та Водяному ворог також застосував БМП і гранатомети. У Гнутовому – зенітні установки, у Красногорівці – великокаліберні кулемети. Ворожі снайпери активізувалися під Мар'їнкою.

На донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок порушення режиму припинення вогню. Неспокійно було в Авдіївці та Новоселівці Другій. Тут російські окупанти задіяли 120 та 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім цього, під Авдіївкою українські воїни вступили у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Противник відступив. Із 82-мм мінометів супротивник стріляв по наших укріпленнях поруч Невельського, Опитного та шахти "Бутівка".

На Луганщині ворог двічі вів вогонь по українських бійцях з гранатометів та стрілецької зброї в районі Оріхового", - розповів Сушинський.

Окрім того, із опівночі до 6 ранку зафіксовані 9 ворожих обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник розповів, що перешкоджає силам АТО відбити Донбас

Як повідомляли, у неділю ввечері у Маріуполі було чутно мінометний обстріл.

Зараз ви читаєте новину «Диверсанти атакували бійців АТО у Авдіївці: відбувся бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути