Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2017 17:35

Чоловік убив товариша пострілом в обличчя
7

У ніч з 19 на 20 січня поліцейським Дружківського відділення Донецької області повідомили про труп чоловіка, який перебуває на території приватного будинку одного із жителів міста. Правоохоронці виявили, що під час п'яної суперечки, власник будинку, у якого було застілля, вистрелив в голову своєму товаришеві. Внаслідок отриманого вогнепального поранення 54-річний чоловік помер на місці.

Про це повідомили у прес-центрі Нацполіції Донецької області.

"Упродовж 40 хвилин слідчо-оперативна група вмовляла правопорушника, щоб той зізнався у скоєному та не накладав на себе руки. Бо п'яний вбивця закрився у своєму помешканні й не пускав поліцейських. При цьому погрожував, що вб'є себе", - йдеться в повідомленні.

Проте згодом він все ж відчинив двері та зізнався в тяжкому злочині. Його затримали та відвезли у відділок поліції.

Крім бездиханного тіла 54-річного загиблого, поліцейські виявили в приміщенні ще й арсенал боєприпасів. 64-річний правопорушник розповів, що займався виготовленням нелегальної зброї. Загалом у нього вилучили 6 пістолетів і рушницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі з`явились фото обстріляного бойовиками автобуса

На даний момент правоохоронці розпочали кримінальне розслідування за частиною першою статті 115 ККУ – умисне вбивство. За це правопорушнику загрожує позбавлення волі терміном до 15 років. Також вирішують питання щодо притягнення його до відповідальності за статтею 263 про незаконне поводження зі зброєю.

У підконтрольному бойовикам ЛНР селі Жовте на Луганщині спостерігачі ОБСЄ організували припинення вогню. Зробили це для того, щоб можна було витягти тіло чоловіка поблизу лінії зіткнення.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив товариша пострілом в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути