субота, 27 серпня 2016 10:04

Цієї ночі у Мар'їнці стріляли снайпери

Цієї ночі у Мар'їнці стріляли снайпери

Минулої доби окупаціїні війська обстріляли українські позиції у зоні АТО 88 разів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
37 обстрілів зафіксовано у Донецькому напрямку.
"Тут збройні провокації не припинялись по всій лінії розмежування - від північних околиць Красногорівки до Троїцького противник вів обстріли з мінометів, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів, - йдеться у повідомленні. - По позиціях у Зайцевому та Пісках ворог застосував важку артилерію калібру 122 мм. Авдіївка знову була розстріляна з танків, на цей раз супротивник використав в цьому районі понад шість десятків снарядів. Поблизу укріплень у Зайцевому, Новгородському та Луганському зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію закликають припинити вогонь з 1 вересня


На Маріупольському напрямку добу зафіксовано 31 випадок порушення режиму припинення вогню. По позиціях в Красногорівці супротивник випустив з півсотні мін різного калібру.
"Вогонь із мінометів ворог вів у Тарамчуку, Широкиному, Лебединському, Водяному, Гнутовому, Новотроїцькому, Березовому, Мар'їнці, Широкиному. У Мар'їнці, до того ж, зафіксовано снайперський вогонь".
На Луганському напрямку доба розпочалася з масованого артилерійського удару по Кримському. Обстріляні Новозванівка, Попасне, Станиця Луганська, Золоте.

Зараз ви читаєте новину «Цієї ночі у Мар'їнці стріляли снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути