середа, 21 вересня 2016 14:06

Бойовики влаштували "військову базу" поблизу школи

Бойовики влаштували "військову базу" поблизу школи
Фото: lb.ua

Неподалік школи в селищі Ясинувата на Донеччині місія ОБСЄ побачила блокпост та військову базу бойовиків ДНР.

Про це інформує прес-служба СММ ОБСЄ.

"СММ продовжила спостерігати за ситуацією в школах, розташованих уздовж лінії зіткнення. Директор школи в Ясинуватій сказав, що заклад працював постійно, крім періоду з жовтня по грудень 2014 року, коли обстріли були інтенсивними. Він додав, що чотири учні залишили школу, а загалом кількість учнів залишилася практично незмінною. Приблизно за 600 метрів на північний захід від школи члени патруля місії помітили блокпост ДНР із двома озброєними терористами, а також огороджену базу військового типу, позначену червоною табличкою. На ній написано, що цю територію контролює "міністерство внутрішніх справ ДНР", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОБСЄ нарешті дали позитивний прогноз стосовно Донбасу

Нагадаємо, раніше ОБСЄ заявила, що не може підтвердити присутність на Донбасі російських військ. Але звертає увагу на залучених до конфлікту іноземних громадян і озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики влаштували "військову базу" поблизу школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути