Ексклюзиви
пʼятниця, 28 жовтня 2016 02:01

Бойовики влаштували провокацію в Макіївці
5

Увечері 27 жовтня Кіровський район окупованої Макіївки Донецької області був обстріляний з артилерії. Загинуло двоє місцевих жителів.

Про це передають "Новости Донбасса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли контрольний пункт "Майорськ"

Частково зруйновано житлові багатоповерхові будинки поблизу ринку "К-7", а також по вулиці Героїв Сталінграда, провулку Газетному, поблизу школи №32 та магазину "Ельбрус".

У коментарі "Громадському" прес-офіцер оперативно-тактичного угруповання "Донецьк" Олександр Завтонов зазначив, що обстріл Макіївки "схожий на провокацію з боку бойовиків".

"Вони там пишуть на сайтах, що нібито Макіївку обстрілювали з Авдіївки, однак від Авдіївки до Макіївки 30 кілометрів відстані. Ми не використовуємо заборонене мінськими угодами озброєння, яке теоретично могло б стріляти на таку відстань. Максимум, з чого можемо відповідати - це гранатомети і стрілецька зброя. Все важке озброєння знаходиться в зазначених зонах для відводу", - сказав він.

Раніше терористи використовували фосфорні боєприпаси в Водяному Донецької області.

Нагадаємо, що за минулу добу на Донбасі зафіксовані 72 обстріли. Найактивніше бойовики стріляють на маріупольському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики влаштували провокацію в Макіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути