неділя, 26 червня 2016 15:31

Бойовики РФ на Донбасі звільняються і не хочуть продовжувати контракти - розвідка

Бойовики РФ на Донбасі звільняються і не хочуть продовжувати контракти - розвідка

Військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі продовжують звільнятися через низький рівень грошового забезпечення.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У підрозділах 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) Збройних Сил РФ продовжуються випадки звільнення особового складу зі служби та небажання продовжувати контракти у зв'язку з низьким рівнем грошового забезпечення військовослужбовців (до 8 тисяч російських рублів) і призупиненням видачі продовольчих пайків членам їх родин", - наголошується у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка повідомила про шалені втрати армії РФ на Донбасі

Крім того, Головне управління розвідки інформує й про те, що командний склад підрозділів ЗС РФ на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей поряд з виконанням бойових завдань продовжує створювати умови для особистого збагачення.

"Встановлено, що командування 2 окремої мотострілецької бригади 2 АК (Луганськ) ЗС РФ контролює тіньовий обіг алкоголю на тимчасово окупованій території Луганської області, отримуючи надприбутки, які використовуються для придбання дорогих подарунків вищому командуванню ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що російські військові на Донбасі масово подають рапорти щодо звільнення з подальшим поверненням до Росії.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики РФ на Донбасі звільняються і не хочуть продовжувати контракти - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути